Manager csomag

Manager csomagunk segítségével felmérheti egészségi állapotát. Egyetlen vérvétellel széleskörű információt kap szervezete működéséről. A csomag mindazon hölgyek és urak egészségi állapotáról nyújt információt, akiknek életmódja fokozott (akár szellemi, pszichikai vagy fizikai) megterheléssel jár, nagyobb stressztűrést kíván és emiatt fokozott kockázattal bírnak különböző betegségek kialakulására.

A vizsgálatok rámutatnak a belső szervek, úgymint a máj, hasnyálmirigy, vese, vérképző rendszer és a pajzsmirigy működésére. A csomag tartalmazza a fontosabb enzimek (GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, LDH, CK, alfa-amiláz), lebontási termékek (karbamid, húgysav, kreatinin, összbilirubin, konjugált bilirubin), valamint ionok (Na, K, Cl, Mg) vizsgálatát. Információt nyújt a csont- (D-vitamin, Ca, P), vasháztartás állapotáról (vas, transzferrin, ferritin), a szív-érrendszeri rizikófaktorokról (zsíranyagcsere, triglicerid, koleszterin, HDL-C, LDL-C, vércukor, inzulin). Jelzi továbbá a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat (vérkép, CRP) és a stressztűrésben fontos pajzsmirigy és a mellékvese hormonális alapfunkcióit (TSH, kortizol).

A csomag tartalmazza az általános vizelet és vizeletüledék vizsgálatot is.

Amennyiben a csomagot kiegészíti székletvér vizsgálattal, úgy még teljesebb képet kap egészségi állapotáról. Kérjük, utóbbi esetben a megfelelő mintavételi tartályban hozzon magával mintát a vizsgálathoz!

Aszpartát-aminotranszferáz (ASAT, GOT)
Alanin-aminotranszferáz (ALAT, GPT)
Gamma-glutamiltranszferáz (GGT)
Alkalikus foszfatáz (ALP)
Összes bilirubin
Konjugált (direkt) bilirubin
Laktát dehidrogenáz (LDH)
Kreatin-kináz (CK)
Amiláz
Karbamid
Kreatinin
Húgysav
Glükóz (vércukor)
Nátrium (Na)
Kálium (K)
Klorid (Cl)
Kalcium (Ca)
Foszfát (P)
Magnézium (Mg)
Vas (Fe)
Transzferrin
Ferritin
Összfehérje
Albumin
C reaktív protein (CRP)
Koleszterin
LDL koleszterin
HDL koleszterin
Triglicerid
Vérkép automatával (kvalitatív vérképpel)
Általános vizeletvizsgálat üledékkel
TSH (Tireoidea-Stimuláló Hormon)
D-vitamin (Total 25-OH D-vitamin)
Kortizol
Inzulin

időpontfoglalás